newsletter program pro
stálé zákazníky
"Blízko přírodě"
Spa Hotel Svoboda***
Chopinova 393, 353 22  Mariánské Lázně, Česká Republika, Telefon: +420-354-662-111, E-mail: svoboda@badmarienbad.cz
Promiňte Překročil jste dobu vyhledávání

Spuštění nové rezervace


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Rezervujete-li si pokoj u Danubius Hotels Group, můžete jsi být jisti, že dostanete nejvýhodnější veřejně dostupné ceny pokojů.  Najdete-li do 24 hodin od rezervace jinde nižší cenu, potom k ní naši cenu upravíme a kromě toho poskytneme slevu 30 EUR, kterou můžete  použít na jídla/nápoje a jiné služby hotelu během svého pobytu v hotelu,
ve smyslu Všeobecných smluvních podmínek.

Pro odeslání požadavku vyplňte online formulář!  Požadavek musíte odeslat nejpozději 48 hodin před řádnou dobou přihlášení se.


všeobecné smluvní podmínky formulář požadavku faq

Spa Hotel Svoboda - Reviews

Individuální hodnocení hotelů

Pár
Na základě 0 Hodnocení

    Detaily hodnocení

Rodina s malými dětmi
Na základě 0 Hodnocení

    Detaily hodnocení

Rodina se staršími dětmi
Na základě 0 Hodnocení

    Detaily hodnocení

Starší pár
Summary
4.8 /5
Na základě 4 Hodnocení

    Detaily hodnocení

  • Služby5.0/5
  • Čistota4.8/5
  • Comfort4.8/5
  • Umístění/poloha hotelu4.8/5
  • Personál5.0/5
  • Poměr cena/výkon4.8/5

Jednotlivec
Summary
4.7 /5
Na základě 7 Hodnocení

    Detaily hodnocení

  • Služby4.6/5
  • Čistota4.9/5
  • Comfort4.6/5
  • Umístění/poloha hotelu4.9/5
  • Personál4.6/5
  • Poměr cena/výkon4.9/5

Skupina přátel
Summary
4.1 /5
Na základě 3 Hodnocení

    Detaily hodnocení

  • Služby4.7/5
  • Čistota3.3/5
  • Comfort4.3/5
  • Umístění/poloha hotelu4.3/5
  • Personál3.7/5
  • Poměr cena/výkon4.3/5

Celkem
Summary
4.8 /5
Na základě 25 Hodnocení

    Detaily hodnocení

  • Služby4.8/5
  • Čistota4.7/5
  • Comfort4.7/5
  • Umístění/poloha hotelu4.8/5
  • Personál4.7/5
  • Poměr cena/výkon4.8/5

Filtrovat hodnocení

  • Pár 0
  • Rodina s malými dětmi 0
  • Rodina se staršími dětmi 0
  • Starší pár 4
  • Jednotlivec 7
  • Skupina přátel 3
  • Celkem 25

Individuální hodnocení hotelů

Filter by hotel
Spa Hotel Svoboda

4.5 /5
27. srp. 2015
  

zlataJednotlivec

  • Služby 4/5
  • Čistota 5/5
  • Comfort 4/5
  • Umístění/poloha hotelu 5/5
  • Personál 4/5
  • Poměr cena/výkon 5/5

Chtěla bych velmi ocenit péči a kvalitu léčebné části mého lázeňského pobytu. Všechny sestřičky byly milé, vstřícné, chápající a ohleduplné !!! Byla jsem v lázních poprvé, neznala jsem jednotlivé procedury, ale mé obavy z neznáma byly zbytečné. Přístup celého personálu, vč. vrchní sestry byl opravdu úžasný. Moc jim děkuji a budu na ně ráda vzpomínat. Ostatní služby hotelu byly taky v pořádku, ubytování odpovídalo zařazení hotelu, stravování bych ohodnotila asi jako nejslabší článek mého lázeňského pobytu - občas chybělo nádobí, někdy byla dost dlouhá prodleva při doplňování bufetu, často se opakovala skladba jídel - ale s kvalitou a chutí jídla jsem byla spokojena. Obsluhující personál byl většinou milý a vstřícný. Lázeňský pobyt se mi moc líbil a snad si ho někdy zopakuji. Ještě jedou bych chtěla vyzvednout kvalitu léčebné části a poděkovat všem sestřičkám, které se o to zasloužily.

2015-08-27T10:13:26+02:00
Spa Hotel Svoboda

4.5 /5
27. srp. 2015
  

zlataJednotlivec

  • Služby 4/5
  • Čistota 5/5
  • Comfort 4/5
  • Umístění/poloha hotelu 5/5
  • Personál 4/5
  • Poměr cena/výkon 5/5

Chtěla bych velmi ocenit péči a kvalitu léčebné části mého lázeňského pobytu. Všechny sestřičky byly milé, vstřícné, chápající a ohleduplné !!! Byla jsem v lázních poprvé, neznala jsem jednotlivé procedury, ale mé obavy z neznáma byly zbytečné. Přístup celého personálu, vč. vrchní sestry byl opravdu úžasný. Moc jim děkuji a budu na ně ráda vzpomínat. Ostatní služby hotelu byly taky v pořádku, ubytování odpovídalo zařazení hotelu, stravování bych ohodnotila asi jako nejslabší článek mého lázeňského pobytu - občas chybělo nádobí, někdy byla dost dlouhá prodleva při doplňování bufetu, často se opakovala skladba jídel - ale s kvalitou a chutí jídla jsem byla spokojena. Obsluhující personál byl většinou milý a vstřícný. Lázeňský pobyt se mi moc líbil a snad si ho někdy zopakuji. Ještě jedou bych chtěla vyzvednout kvalitu léčebné části a poděkovat všem sestřičkám, které se o to zasloužily.

2015-08-27T10:06:02+02:00
Spa Hotel Svoboda

5 /5
11. srp. 2015
  

Hana a VáclavStarší pár

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Comfort 5/5
  • Umístění/poloha hotelu 5/5
  • Personál 5/5
  • Poměr cena/výkon 5/5

V hotelu Svoboda jsme byli na lázeňském léčení již podruhé a tak jako v loňském roce jsme byli velice spokojeni. Lázeňský personál, lékařky a sestřičky, vzorně pečoval o naše tělíčka. O naše spokojená bříška se staral v jídelně tým servírek a vynikajících kuchařů, kteří dokázali připravit velmi chutné, pestré a i zdravé jídlo. A o čistotu hezky a účelně zařízeného pokoje pečovaly svědomité uklízečky. Pobyt ve zdejším hotelu můžeme jen doporučit.

2015-08-11T22:44:01+02:00
Spa Hotel Svoboda

5 /5
11. srp. 2015
  

Hana a VáclavStarší pár

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Comfort 5/5
  • Umístění/poloha hotelu 5/5
  • Personál 5/5
  • Poměr cena/výkon 5/5

V hotelu Svoboda jsme byli na lázeňském léčení již podruhé a tak jako v loňském roce jsme byli velice spokojeni. Lázeňský personál, lékařky a sestřičky, vzorně pečoval o naše tělíčka. O naše spokojená bříška se staral v jídelně tým servírek a vynikajících kuchařů, kteří dokázali připravit velmi chutné, pestré a i zdravé jídlo. A o čistotu hezky a účelně zařízeného pokoje pečovaly svědomité uklízečky. Pobyt ve zdejším hotelu můžeme jen doporučit.

2015-08-11T22:35:43+02:00
Spa Hotel Svoboda

5 /5
11. srp. 2015
  

Hana a VáclavStarší pár

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Comfort 5/5
  • Umístění/poloha hotelu 5/5
  • Personál 5/5
  • Poměr cena/výkon 5/5

V hotelu Svoboda jsme byli na lázeňském léčení již podruhé a tak jako v loňském roce jsme byli velice spokojeni. Lázeňský personál, lékařky a sestřičky, vzorně pečoval o naše tělíčka. O naše spokojená bříška se staral v jídelně tým servírek a vynikajících kuchařů, kteří dokázali připravit velmi chutné, pestré a i zdravé jídlo. A o čistotu hezky a účelně zařízeného pokoje pečovaly svědomité uklízečky. Pobyt ve zdejším hotelu můžeme jen doporučit.

2015-08-11T22:35:29+02:00
Spa Hotel Svoboda

4.6 /5
28. srp. 2016
Source: Booking.com   

AntoninaJednotlivec


Good: Хороший номер с удобной кроватью. Bad: Плохого качества рыба в ресторане( телапия невкусная и плохого качества . Другой рыбы не было(

2016-08-28T02:00:00+02:00
Spa Hotel Svoboda

5 /5
12. dub. 2016
Source: Booking.com   

HelgaSkupina přátel


Good: Wir waren Sehr zufrieden mit dem Hotel. Es hätte nicht besser sein können. Es war ein tolles Wochenende für uns.

2016-04-12T02:00:00+02:00
Spa Hotel Svoboda

4.6 /5
07. úno. 2016
Source: HRS   

AnonymousJednotlivec


Good: La cucina, la varietà e la cura del menu. Bad: L'ambiente sauna. Non c è spazio per il relax dopo la sauna

2016-02-07T01:00:00+01:00
Spa Hotel Svoboda

5 /5
05. úno. 2016
Source: Booking.com   

AnonymousPár


Good: Er waren werkzaamheden in hotel Svoboda. Zonder bijbetaling kregen we Grand hotel Pacifik 4**** voor dezelfde prijs als Svoboda. Avondmaal en ontbijt eveneens aan tarief Svoboda Dit noemen wij een meevaller. Nog dichter bij de parking. Kortom, veel meer dan waar we op hoopten voor die prijs. Bad: Niets

2016-02-05T01:00:00+01:00
Spa Hotel Svoboda

5 /5
05. úno. 2016
Source: Agoda   

AnonymousPár


Good: Er waren werkzaamheden in hotel Svoboda. Zonder bijbetaling kregen we Grand hotel Pacifik 4**** voor dezelfde prijs als Svoboda. Avondmaal en ontbijt eveneens aan tarief Svoboda Dit noemen wij een ...

2016-02-05T01:00:00+01:00
Spa Hotel Svoboda

5 /5
17. led. 2016
Source: Booking.com   

AlexanderPár


Good: все Bad: нет такого

2016-01-17T01:00:00+01:00
Spa Hotel Svoboda

4.8 /5
17. pro. 2015
Source: Booking.com   

BorisPár


Good: Мы заказали отель Свобода, но разместили нас в Пацифик. Там было все отлично.

2015-12-17T01:00:00+01:00
Spa Hotel Svoboda

5 /5
26. říj. 2015
Source: Booking.com   

JamanPár


Good: Nos comunicaron con antelacion que nos daban habitacion en un hotel sup, el gran pacifico. Todo excelente. Nos facilitan parking en la puerta gratis, desayuno super completo, hab con vistas al balneario, no se podia pedir mas Bad: La informacion sobre el acceso al spa con roman bath, no la aclaran si esta incluido o no. En este )otel no lo estaba.

2015-10-26T01:00:00+01:00
Spa Hotel Svoboda

4.7 /5
07. čer. 2015
  

TatjanaSkupina přátel

  • Služby 5/5
  • Čistota 4/5
  • Comfort 4/5
  • Umístění/poloha hotelu 5/5
  • Personál 5/5
  • Poměr cena/výkon 5/5

Отдыхали и лечились в сентябре в отеле Свобода. Местоположение очень удобное-до Колоннады 2 шага. Питание очень разнообразное и вкусное.Персонал очень милый и доброжелательный, всегда готовый помочь.Комната была забронирована как "Стандарт"-жили в отеле Маргарета. Мебель доисторических времен. В Отеле Свобода комнаты намного симпатичнее и комфортабельнее. Обязательно приедем еще.

2015-07-07T19:27:36+02:00
Spa Hotel Svoboda

5 /5
24. kvě. 2015
Source: Booking.com   

EduardPár


Good: Sauberkeit! Freunflichkeit! Das Essen war immer sehr lecke! Bad: Kann nichts sagen!

2015-05-24T02:00:00+02:00
Spa Hotel Svoboda

5 /5
19. dub. 2015
Source: Booking.com   

HenryPár


Good: Like Cansu we found the Pacifik to be excellent in most respects. The location, decor and staff were all faultless. The evening buffet was not marvellous but lunch and breakfast were good. The treatment staff were very professional but many only spoke Czech or Russian, though some knew a little German. The manager spoke excellent English! The interview with the doctor before spa treatment was perfunctory. Bad: My wife had inappropriate massage treatment which left her with a sore back, but other treatments were very good. Guests without any Czech, Russian or German might find life a little difficult.

2015-04-19T02:00:00+02:00
Spa Hotel Svoboda

5 /5
09. dub. 2015
Source: Booking.com   

CansuRodina s malými dětmi


Good: Actually I am scoring for hotel Pasifik :) I know it sounds funny but when we arrived to hotel Svoboda, it was closed and there was a paper hanged on the door with a number to call. We were transfered to 4 star hotel Pasific and it was excellent.

2015-04-09T02:00:00+02:00
Spa Hotel Svoboda

5 /5
22. úno. 2015
Source: Booking.com   

VaclavJednotlivec


Good: I got an upgrade to their another hotel - Pacifik as the one I booked was full. The hotel is centrally located, offers free gym entrance to a very good gym (located cca 300m from the hotel). Comfortable bed. Excellent spa facilities with pool and sauna Bad: Better choice of juices for breakfast

2015-02-22T01:00:00+01:00
Spa Hotel Svoboda

5 /5
20. říj. 2014
Source: Booking.com   

DennisPár


Good: The old world atmosphere of a real Spa hotel, right down to the staff who treated us politely. We had a spa package and got bath and massage treatments, use of Sauna, and so on. We took half board and enjoyed our meals in the rather grand dining room. The hotel is next to a quiet forest where we could take a nice stroll. It was a great place to relax and unwind after the hectic experience of Prague. Bad: Wish we could have stayed longer.

2014-10-20T02:00:00+02:00
Spa Hotel Svoboda

2.7 /5
19. čer. 2014
  

sTXmgxLD6lmSkupina přátel

  • Služby 4/5
  • Čistota 1/5
  • Comfort 4/5
  • Umístění/poloha hotelu 3/5
  • Personál 1/5
  • Poměr cena/výkon 3/5

Αντί να γράφεις ό,τι σού κατέβει, καλύτερα θα έκανες να ανοίξεις ένα βιβλίο Ιστορίας. Έστω την ταλαίπωρη , βρε αδελφέ.The modern Macedonian state was ofiicfally proclaimed under the name Democratic Macedonia (Macedonian: Демократска Македонија, Demokratska Makedonija) at the First Plenary Session of the Anti-Fascist Assembly for the People's Liberation of Macedonia during the National Liberation War of Macedonia in World War II on August 2, 1944

2014-07-19T17:57:31+02:00
Spa Hotel Svoboda

5 /5
26. čer. 2014
Source: Booking.com   

AlexanderJednotlivec


Good: Все Bad: Нет

2014-06-26T02:00:00+02:00
Spa Hotel Svoboda

4.8 /5
09. říj. 2013
Source: Booking.com   

AnonymousPár


Good: I loved the location of the spa. The staff was very friendly and made our initial spa reservations for us. Bad: The hotel lists English as one of its languages, but it was difficult to get our questions addressed and we were not able to add additional spa treatments because of it.

2013-10-09T02:00:00+02:00
Spa Hotel Svoboda

4.8 /5
06. zář. 2013
Source: Booking.com   

AnonymousJednotlivec


Good: Я бы назвала этот отель санаторием. Практически все гости берут пакет с лечением и 3х разовым питанием. Если вам нужен бомонд и шумные развлечения - лучше выбрать другой отель. Здесь - тишина, спокойствие, диетическое питание, лес вокруг, спокойная публика (большей частью старшего возраста). Надеюсь приехать сюда еще раз.

2013-09-06T02:00:00+02:00
Spa Hotel Svoboda

5 /5
29. kvě. 2012
Source: Tophotels.ru   

moon2007Rodina se staršími dětmi


В этом отеле я отдыхала не 2002 году, а 1998 году (просто ниже 2002 года дат нет). В этом отеле я отдыхала со своей мамой, когда мне было 14 лет. Отель расположен в очень красивой лесо-парковой зоне, от куда начинаются всяческие прогулочные тропинки. Отдых в этом отеле мне очень даже понравился. Номер состоит из прихожей, ванной комнаты и спальни. Ванная комната снабжена ванной, раковиной и унитазом. В спальне 2 кровати, 2 кресла, журнальный столик, телефон и платяной шкаф. Единственное, что там не все номера такие, в некоторых номерах нет ванной комнаты, т.к. она находится на этаже. Так что нужно уточнять при оформлении путевки! Завтрак – шведский стол, обед и ужин под заказ. Очень красивый и большой обеденный зал, что понравилось так это то что тебя закрепляют за определенным столиком. Что касается лечения. Лечение получили в полном объеме. Газовые уколы, ингаляции, физкультура была в нашем здании, а на ванны, массаж, грязи ходили в отель Старые Лазне. Но это было все так продуманно, что было совсем не в тягость. Когда мы шли с процедур, пили воду и шли к себе в отель обедать. Как сейчас в отеле я не знаю, но одно могу сказать: «Если вы не располагаете «кругленькой» суммой, но нужно подлечится, то это то что вам нужно!».

2012-05-29T02:00:00+02:00
Spa Hotel Svoboda

4.3 /5
31. říj. 2011
  

xStarší pár

  • Služby 5/5
  • Čistota 4/5
  • Comfort 4/5
  • Umístění/poloha hotelu 4/5
  • Personál 5/5
  • Poměr cena/výkon 4/5

We loved the therapy center. The staff is very kind.

2011-10-31T11:57:50+01:00
Chopinova 393, 353 22  Mariánské Lázně, Česká Republika Telefon: +420-354-662-111
Telefonická rezervace: +420 354 662 300, Rezervace faxem: +420 354 662 200, E-mail: svoboda@badmarienbad.cz,
GPS Koordináty:N 49°58'49" E 12°42'12"
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram
Naposledy
prohlížené
 
X Spa Hotel Svoboda