newsletter program pro
stálé zákazníky
"V srdci Piešťan"
Vila Trajan***
Sad A. Kmeťa , 921 29 Piestany, Slovensko, Telefon: +421-33-775-31-11, E-mail: propatria@spapiestany.sk
Promiňte Překročil jste dobu vyhledávání

Spuštění nové rezervace


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Rezervujete-li si pokoj u Danubius Hotels Group, můžete jsi být jisti, že dostanete nejvýhodnější veřejně dostupné ceny pokojů.  Najdete-li do 24 hodin od rezervace jinde nižší cenu, potom k ní naši cenu upravíme a kromě toho poskytneme slevu 30 EUR, kterou můžete  použít na jídla/nápoje a jiné služby hotelu během svého pobytu v hotelu,
ve smyslu Všeobecných smluvních podmínek.

Pro odeslání požadavku vyplňte online formulář!  Požadavek musíte odeslat nejpozději 48 hodin před řádnou dobou přihlášení se.


všeobecné smluvní podmínky formulář požadavku faq

Vila Trajan - Reviews

Individuální hodnocení hotelů

Pár
Summary
3.2 /5
Na základě 1 Hodnocení

    Detaily hodnocení

  • Služby2.0/5
  • Čistota4.0/5
  • Comfort3.0/5
  • Umístění/poloha hotelu1.0/5
  • Personál5.0/5
  • Poměr cena/výkon4.0/5

Rodina s malými dětmi
Na základě 0 Hodnocení

    Detaily hodnocení

Rodina se staršími dětmi
Summary
5.0 /5
Na základě 1 Hodnocení

    Detaily hodnocení

  • Služby5.0/5
  • Čistota5.0/5
  • Comfort5.0/5
  • Umístění/poloha hotelu5.0/5
  • Personál5.0/5
  • Poměr cena/výkon5.0/5

Starší pár
Summary
4.2 /5
Na základě 3 Hodnocení

    Detaily hodnocení

  • Služby3.7/5
  • Čistota3.7/5
  • Comfort4.0/5
  • Umístění/poloha hotelu5.0/5
  • Personál4.3/5
  • Poměr cena/výkon4.3/5

Jednotlivec
Na základě 0 Hodnocení

    Detaily hodnocení

Skupina přátel
Na základě 0 Hodnocení

    Detaily hodnocení

Celkem
Summary
4.1 /5
Na základě 5 Hodnocení

    Detaily hodnocení

  • Služby3.6/5
  • Čistota4.0/5
  • Comfort4.0/5
  • Umístění/poloha hotelu4.2/5
  • Personál4.6/5
  • Poměr cena/výkon4.4/5

Filtrovat hodnocení

  • Pár 1
  • Rodina s malými dětmi 0
  • Rodina se staršími dětmi 1
  • Starší pár 3
  • Jednotlivec 0
  • Skupina přátel 0
  • Celkem 5

Individuální hodnocení hotelů

Filter by hotel
Vila Trajan

3.2 /5
14. dub. 2016
  

ytGbYopWV8YPár

  • Služby 2/5
  • Čistota 4/5
  • Comfort 3/5
  • Umístění/poloha hotelu 1/5
  • Personál 5/5
  • Poměr cena/výkon 4/5

Clear, inmetfarivo, simple. Could I send you some e-hugs?

Vila Trajan
Dear client, thank you for having chosen our Vila Trajan for your stay. I appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. My team and I look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Jana Kohútová Hotel Director

2016-04-14T01:30:52+02:00
Vila Trajan

3.7 /5
13. srp. 2012
  

Irina WaterhouseStarší pár

  • Služby 3/5
  • Čistota 3/5
  • Comfort 3/5
  • Umístění/poloha hotelu 5/5
  • Personál 4/5
  • Poměr cena/výkon 4/5

it is better hotel than Balneo Esplanade, but again air condition is needed when the weather is hot.

2012-08-13T16:18:14+02:00
Vila Trajan

5 /5
16. dub. 2012
  

GünterStarší pár

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Comfort 5/5
  • Umístění/poloha hotelu 5/5
  • Personál 5/5
  • Poměr cena/výkon 5/5

wir waren zufrieden

Vila Trajan
Sehr geehrter Herr Gunter, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius hotel Villa Berlin gewählt haben. Ich schätze es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Mein Team und ich freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freudlichen Grüssen Ihre Jana Kohutova Hotel Direktor

2012-04-16T08:12:21+02:00
Vila Trajan

5 /5
19. pro. 2011
  

ANONYMOUSRodina se staršími dětmi

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Comfort 5/5
  • Umístění/poloha hotelu 5/5
  • Personál 5/5
  • Poměr cena/výkon 5/5

veľmi pekný hotel

2011-12-19T11:13:34+01:00
Vila Trajan

3.8 /5
05. říj. 2011
  

ManfredStarší pár

  • Služby 3/5
  • Čistota 3/5
  • Comfort 4/5
  • Umístění/poloha hotelu 5/5
  • Personál 4/5
  • Poměr cena/výkon 4/5

Die Kurinsel ist sehr schön. Hat uns gut gefallen.

2011-10-05T07:42:38+02:00
Sad A. Kmeťa , 921 29 Piestany, Slovensko Telefon: +421-33-775-31-11
Telefonická rezervace: +421 33 775 3999, Rezervace faxem: +421 33 775 6294, E-mail: propatria@spapiestany.sk,
GPS Koordináty:N 48°35'20.1" E 17°50'19.4"
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram
Naposledy
prohlížené
 
X Vila Trajan