newsletter program pro
stálé zákazníky
"V srdci Piešťan"
Vila Trajan***
Sad A. Kmeťa , 921 29 Piestany, Slovensko, Telefon: +421-33-775-31-11, E-mail: propatria@spapiestany.sk
Promiňte Překročil jste dobu vyhledávání

Spuštění nové rezervace


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Rezervujete-li si pokoj u Danubius Hotels Group, můžete jsi být jisti, že dostanete nejvýhodnější veřejně dostupné ceny pokojů.  Najdete-li do 24 hodin od rezervace jinde nižší cenu, potom k ní naši cenu upravíme a kromě toho poskytneme slevu 30 EUR, kterou můžete  použít na jídla/nápoje a jiné služby hotelu během svého pobytu v hotelu,
ve smyslu Všeobecných smluvních podmínek.

Pro odeslání požadavku vyplňte online formulář!  Požadavek musíte odeslat nejpozději 48 hodin před řádnou dobou přihlášení se.


všeobecné smluvní podmínky formulář požadavku faq

Vila Trajan - Reviews

Individuální hodnocení hotelů

Pár
Summary
3.3 /5
Na základě 2 Hodnocení

    Detaily hodnocení

  • Služby1.5/5
  • Čistota4.5/5
  • Comfort4.0/5
  • Umístění/poloha hotelu3.0/5
  • Personál3.0/5
  • Poměr cena/výkon4.0/5

Rodina s malými dětmi
Na základě 0 Hodnocení

    Detaily hodnocení

Rodina se staršími dětmi
Summary
5.0 /5
Na základě 1 Hodnocení

    Detaily hodnocení

  • Služby5.0/5
  • Čistota5.0/5
  • Comfort5.0/5
  • Umístění/poloha hotelu5.0/5
  • Personál5.0/5
  • Poměr cena/výkon5.0/5

Starší pár
Summary
4.2 /5
Na základě 3 Hodnocení

    Detaily hodnocení

  • Služby3.7/5
  • Čistota3.7/5
  • Comfort4.0/5
  • Umístění/poloha hotelu5.0/5
  • Personál4.3/5
  • Poměr cena/výkon4.3/5

Jednotlivec
Na základě 0 Hodnocení

    Detaily hodnocení

Skupina přátel
Na základě 0 Hodnocení

    Detaily hodnocení

Celkem
Summary
4.0 /5
Na základě 6 Hodnocení

    Detaily hodnocení

  • Služby3.2/5
  • Čistota4.2/5
  • Comfort4.2/5
  • Umístění/poloha hotelu4.3/5
  • Personál4.0/5
  • Poměr cena/výkon4.3/5

Filtrovat hodnocení

  • Pár 2
  • Rodina s malými dětmi 0
  • Rodina se staršími dětmi 1
  • Starší pár 3
  • Jednotlivec 0
  • Skupina přátel 0
  • Celkem 6

Individuální hodnocení hotelů

Filter by hotel
Vila Trajan

3.5 /5
06. čer. 2016
  

ANONYMOUSPár

  • Služby 1/5
  • Čistota 5/5
  • Comfort 5/5
  • Umístění/poloha hotelu 5/5
  • Personál 1/5
  • Poměr cena/výkon 4/5

Dissatisfaction with reception, with information about parking

Vila Trajan
Dear client, thank you very much for your recent stay at Vila Trajan *** Piešťany. Please accept our sincere apologies for the inconveniences you experienced during your stay. Your opinion is very important to us and your comments will help us to improve our service. Vila Trajan has not own receception as it is dependance of Hotel Jalta. For guests accommodated in Vila Trajań is offered the parking as well in Hotel Jalta. Your evaluation of our facilities and service provided us with the opportunity to work towards meeting all of your expectation on your future visit. We look forward to welcoming you back to Health Spa Piestany soon and will do our utmost to ensure you have an enjoyable stay with us. Please do not hesitate to contact us if we may be of further assistance. With kind regards from Piestany Yours faithfully Jana Kohútová Hotel Director

2016-07-06T11:07:53+02:00
Vila Trajan

3.2 /5
14. dub. 2016
  

ytGbYopWV8YPár

  • Služby 2/5
  • Čistota 4/5
  • Comfort 3/5
  • Umístění/poloha hotelu 1/5
  • Personál 5/5
  • Poměr cena/výkon 4/5

Clear, inmetfarivo, simple. Could I send you some e-hugs?

Vila Trajan
Dear client, thank you for having chosen our Vila Trajan for your stay. I appreciate that you have taken the time and effort to review our hotel after your stay. My team and I look forward to your next visit and until then we wish you good health. Your sincerely Jana Kohútová Hotel Director

2016-04-14T01:30:52+02:00
Vila Trajan

3.7 /5
13. srp. 2012
  

Irina WaterhouseStarší pár

  • Služby 3/5
  • Čistota 3/5
  • Comfort 3/5
  • Umístění/poloha hotelu 5/5
  • Personál 4/5
  • Poměr cena/výkon 4/5

it is better hotel than Balneo Esplanade, but again air condition is needed when the weather is hot.

2012-08-13T16:18:14+02:00
Vila Trajan

5 /5
16. dub. 2012
  

GünterStarší pár

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Comfort 5/5
  • Umístění/poloha hotelu 5/5
  • Personál 5/5
  • Poměr cena/výkon 5/5

wir waren zufrieden

Vila Trajan
Sehr geehrter Herr Gunter, vielen Dank, dass Sie für Ihren Aufenthalt das Danubius hotel Villa Berlin gewählt haben. Ich schätze es sehr, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben unser Hotel nach Ihrem Aufenthalt zu bewerten. Mein Team und ich freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch und wünschen Ihnen bis dahin viel Gesundheit. Mit freudlichen Grüssen Ihre Jana Kohutova Hotel Direktor

2012-04-16T08:12:21+02:00
Vila Trajan

5 /5
19. pro. 2011
  

ANONYMOUSRodina se staršími dětmi

  • Služby 5/5
  • Čistota 5/5
  • Comfort 5/5
  • Umístění/poloha hotelu 5/5
  • Personál 5/5
  • Poměr cena/výkon 5/5

veľmi pekný hotel

2011-12-19T11:13:34+01:00
Vila Trajan

3.8 /5
05. říj. 2011
  

ManfredStarší pár

  • Služby 3/5
  • Čistota 3/5
  • Comfort 4/5
  • Umístění/poloha hotelu 5/5
  • Personál 4/5
  • Poměr cena/výkon 4/5

Die Kurinsel ist sehr schön. Hat uns gut gefallen.

2011-10-05T07:42:38+02:00
Sad A. Kmeťa , 921 29 Piestany, Slovensko Telefon: +421-33-775-31-11
Telefonická rezervace: +421 33 775 3999, Rezervace faxem: +421 33 775 6294, E-mail: propatria@spapiestany.sk,
GPS Koordináty:N 48°35'20.1" E 17°50'19.4"
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram
Naposledy
prohlížené
 
X Vila Trajan